İller

Antalya Dudak Dolgusu

blank

Antalya Dudak Dolgusu, Antalya Dudak Dolgusu Fiyatları

Dudak dolgusu uygulaması sonrasında kişinin yüz şekline uygun ve istediği tip dudak tasarımı yapmak mümkündür. Bu sayede daha çekici, feminen ve simetrik dudaklara sahip olmak mümkündür. Ayrıca, dudak hacmi yıllar içinde azalabileceğinden dolgu enjeksiyonları, yüzümüzdeki diğer bölgeler gibi hacim kaybı yaşayan dudaklarımızı yeniden şekillendirmek ve hacimlendirmek için idealdir. Bu nedenle, dudak dolgusu yalnızca dudakları şekillendirmek veya hacimlendirmek isteyenler için değil, aynı zamanda genç ve dinamik görünmek isteyenler için de ideal bir seçenektir.

Antalya Dudak Dolgusu fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0544 843 97 17 numaradan veya WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dudak Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Dudak dolgusu, ince iğnelerle hyalüronik asit maddelerin dudağa enjekte edilmesi şeklinde uygulanır. Öncesinde, dudakların etkili bir şekilde uyuşturulması için anestezik krem kullanılır. Enjeksiyon işlemi acısız bir şekilde gerçekleştirilir. Dolgu maddesi enjekte edildiği bölgede hacim verir ve etkisi hemen görülebilir. Ayrıca dolgu maddesinin içeriği doğal olduğu için oldukça güvenlidir.

Dudak Dolgusu Kalıcı Mıdır?

Dudak dolgusu için kullanılan hyalüronik asit 16-18 ay süreyle kalıcılığı bulunmaktadır. Dolgunun kalıcılığı kişinin mimik yapma alışkanlıklarına, çevresel şartlara ve dolgu maddesinin yapısına göre değişir. Fakat düzenli olarak dudak dolgusu yaptıran kişilerde dudak dolgusunun kalıcılık süresinin uzadığı gözlenmektedir.

Toplamda yaklaşık yarım saat süren bir işlem olan dudak dolgusu işlemi 18 yaşından itibaren kadın/ erkek herkese güvenle uygulanabilir.

Antalya Dudak Dolgusu Fiyatı Nedir?

Dudak dolgusu fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bunların başında, işlemin yapılacağı klinik, doktorun tecrübesi ve kullanılan dolgu malzemesi gelir. Bunun için lütfen randevu talep edin.

Daha fazla Video ve
Önce sonra fotoğraf için Bizi takip edin.